Är du vår nästa  Projektledare / Producent?

Nu söker vi på den nyfikna animationsstudion Soja en färgglad projektledare eller producent för en tidsbegränsad anställning.

Vi söker dig som är bra på att skapa framåtrörelse och har erfarenhet av att förvandla nyfikenhet till skarpa projekt. Du kommer både ha och ta kontakt med nya och gamla kunder, och är duktig på att lista ut vad uppdragsgivare behöver och att skapa de förutsättningar som krävs för att lösa problemet.

Du är också en fena på att leda team och anpassar ditt arbete för att passa de projekt du jobbar med. Du ser många fällor i förväg och de andra klurar du ut hur ni tar er loss från, tillsammans med fantastiska kreatörer och kollegor.

För att trivas behöver du vara bekväm med att samarbeta på distans, men bor du i Stockholm, Skärhamn, Eskilstuna, Helsingfors eller Barcelona så får du minst en kollega på nära håll. Du själv kan bo varsomhelst men jobbar framförallt på svensk kontorstid.

Du har erfarenhet av att jobba på ett företag som säljer kreativa tjänster och om du har erfarenhet av animation är det ett stort plus.

Tjästen är ett föräldraledighetsvikariat på heltid.

Är du nyfiken? Skicka ett mail till projektledare@soja.se. Om vi gillar varandra börjar du jobba någon gång under våren och hänger med minst till jul.

soja-group_pic-1920×1080-1